Мистецтво не лише на обкладинках. У галереях також. Головна художниця УОВЦ «Оріон» Ірина Медведовська представляє свої роботи на виставці сучасних українських митців «Чари мистецтва».

Колеги вітаютб Ірину Медведовську з дебютом

Роки натхненної праці в книжковому дизайні та ілюстрації відкривають нові творчодайні обрії. Яскравий доказ тому — полотна головної художниці видавництва «Оріон» Ірини Медведовської на стінах галереї «Митець».
З її картин випромінює життя. Невагомість кольорів, гармонія композицій і глибина підкреслюють красу, енергію, позитивну насиченість природи. Об'єднувальним елементом її робіт стало прагнення вирвати людину з буденності, показати, що світ інакший.

«Жити з ейфорією!» — так комунікують роботи Ірини Медведовської. Дивовижна позитивна енергетика наповнює не лише картини художниці, а й усі посібники, підручники, виткані з її творчого погляду. Цей подих радості та окрилення унікально вирізняє її роботи.

Frame 1 1


Хоча бачення і творчий стрижень пані Ірини вже 20 років пронизують видання дитячої та навчальної літератури і тримала їх чи не кожна дитина в Україні, ця виставка стала дебютною. Усі картини художниця писала з побаченого на власні очі.


Екран комп'ютера чи сторінка книжки не передасть усієї магії полотна. Побачити рельєфну фактуру мазків, доторкнутися запаху фарби, осягнути розмір і масштаб роботи можна тільки наживо.

УОВЦ «Оріон» вітає головну художницю Ірину Медведовську із прем'єрою і закликає охочих відвідати галерею «Митець» з 8 по 15 вересня.